Fysiotherapie

Veenendaal centrum

Sportrevalidatie en voetbal

De fysiotherapeut en eigenaar van Fysiotherapie Veenendaal Centrum is gecertificeerd door Isokinetic, FIFA en FC Barcelona. Tevens gediplomeerd door FIFA en in het bezit van FIFA’s sportmedisch diploma. Daarnaast ben ik jaarlijks aanwezig op het Football Knowledge Exchange in Brussel van de UEFA en de KBVB. Volgend jaar staat Londen in het programma, meer informatie volgt nog. 

Ik geloof in de term “Lifelong Learning”. En mede hierdoor zet ik mij in om jaarlijks internationaal bijgeschoold te worden door de bekendste speakers, sportartsen, wetenschappers en chirurgen. Al deze mensen werken samen met de bekendste voetbalclubs. Wetenschap zal altijd blijven veranderen, ik wil de kennis die ik bezit graag delen om zo veel mogelijk sporters en voetballers te bereiken zodat we samen (preventief) aan gezondheid en prestatie kunnen werken.

Naast revalidatie van sporters, geef ik ook interactieve theoretische kennislessen aan (voetbal) clubs, waar we dieper ingaan op gezondheid en optimale prestatie. Hoe kunnen wij het allerbeste uit onze spelers halen? Waar komen spierscheuren nou echt vandaan, en hoe kunnen wij ze voorkomen? Hoe krijg je meer goals in het net in plaats van ernaast? Er is ruimte voor vragen waarin ik jullie direct van praktische tips kan voorzien.

Neem contact met me op, voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.