Fysiotherapie

Veenendaal centrum

Medische fitness

Wil je graag bewegen en iets ondernemen, maar voel je je niet op je gemak in een reguliere sportschool? Of staat je lichaam het je fysiek niet toe in staat om deze stap te zetten? Mis je net dat beetje begeleiding? 

Mijn praktijk heeft een luxe en voor iedereen bereikbare oefenzaal waar alles draait om lichaam en geest. Ik wil dat je tot rust komt en je hier goed voelt zodat je je volledig op jezelf en op je herstel kan richten. Ik heb geïnvesteerd in de beste apparaten van Matrix, omdat ik weet dat ze het waard zijn. Zo zijn alle apparaten met een lage instap, en kan je bijvoorbeeld achteruit lopen op de loopband die over de gehele lengte steun heeft zodat je je op ieder moment, op iedere plek stevig vast kan houden. Dit is de tweede praktijk in heel Nederland met de Varsity Medical Legpress, een medisch apparaat die op werkelijk alle fronten te verstellen is. Leuk om samen te experimenteren en naar de beste oplossing te zoeken. 

Medische fitness wordt in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekering, bijvoorbeeld bij mensen met COPD of andere chronische ziekten waarbij wij samen naar doelstellingen toe gaan werken. In deze gevallen krijg je meestal 1 op 1 begeleiding.

De eerste keer dat je komt, voeren wij samen een intake uit en kijken wij wat jouw wensen zijn, hierbij laat ik je alles zien en maak ik een schema voor je op waar we naartoe gaan werken.

Negativiteit over jouw medemens en ongevraagd kritiek geven is niet gewenst. Iedereen verdient een eerlijke kans om zijn lichaam te ondersteunen.

Fysiotherapie Veenendaal Centrum werkt met 10- rittenkaarten. Deze zijn 6 maanden geldig en je kan contant of per pin afrekenen.

 

Fysio Veenendaal Centrum

Julianastraat 2C
3905 EM Veenendaal
Tel: 0318 304 246
Email: info@fysiovc.nl

Openingstijden

Maandag       08.00 – 18.00
Dinsdag         12.00 - 21.00
Woensdag     08.00 – 14.00
Donderdag    12.00 – 21.00
Vrijdag            08.00 – 18.00
Zaterdag         In overleg.